Friday, April 10, 2009

Happy Birthday, Nor Akmar



selamat hari lahir
Nor Akmar @ Kema

(ye aku tau aku lambat ufufu)
((dan nah ELLEGARDEN untuk kau!))


semoga tahun baru ni membawa kau
lebih kebaikan
lebih opportunity
lebih kebahagiaan!
lebih kegembiraan
lebih kesabaran
lebih...lebihlah. haha XD

cheers!

/nadia yang masih tak update pasal siri Winter Break tu.

2 comments:

norakmaratan said...

ouwh..(sambil tutup mulut dengan tangan kanan ala-ala miss world) thanks!!!! hahahah..biasa dah ko lambat...tak kesah...dah besar kan..ahahah..o yea..ada exhibition Peter Sanders nye artwork dekat muzium kesenian islam from tuesdat to this sunday...nak pegi~~~~jom!hahaha

Nadia said...

wahaha len kali kalo aku lambat, aku takkan rasa bersalah langsung ar~

NAK PEGIII!!
*pack barang*
...pe kata ko pegi, pastu ko repot kat aku camne keadaannya di sana? prz prz przzz?